Bärkassar och påsar med eget tryck

Med en exklusiv bärkasse eller påse med eget tryck kombineras nytta med nöje – kunder använder gärna fina kassar flitigt och det är en suverän och effektiv budbärare för ditt varumärke. Får det lov att vara en goodiebag eller är det en papperskasse eller kanske tygpåse du är ute efter? Oavsett vilken typ av kasse du önskar, så kan du hos oss designa den i princip hur som helst.

Bärkassar med eget tryck och logotyp

Vi erbjuder bärkassar i en mängd olika utföranden, såsom i papper, plast eller bomull. På de exklusivare kassarna kan du lägga till en foliering eller andra uppseendeväckande effekter och möjligheterna är näst intill oändliga. Vi hjälper dig gärna att ta fram och producera kassar med ditt eget tryck och design, med eller utan foliering. Här nedan kan du välja vilken typ av bärkasse du önskar vara budbärare för just ditt varumärke.
Vet du inte riktigt hur du ska få det bästa resultatet av din idé? Eller är det helt enkelt svårt att välja? Hör av dig, så tar vi fram den optimala lösningen för dig.

VÅRA BÄRKASSE-PRODUKTER

Exklusiva bärkassar, påsar, kassar
Exklusiva bärkassar görs i allt ifrån 170g bestruket artpaper till 400g strukturerat designpapper. Konstruktionsmöjligheterna är i det närmaste oändliga
papperskasse med tryck, egen logo
Papperskassar / påsar. Detta är en mer standardiserad produkt och tillverkas helt och hållet maskinellt
Bomullskassar, påsar, tygpåsar
Tygpåsar, bomullskassar är en hållbar och miljöriktig påse som kan varieras på flera sätt.

GOODIEBAGSPÅSAR OCH PÅSAR TILL FLASKOR

Vi har lyssnat på era önskemål. Något som därför inom kort kommer att dyka upp i vårt sortiment är olika påsar till flaskor och fler varianter på goodiebagpåsar. Dessa påsar ger en exklusivare känsla till innehåller på samma sätt som en förpackning gör, samtidigt som den är ett praktiskt sätt att samla flera produkter tillsammans i ett hanterbart format. Och innehåller blir lätt att byta ut.

Intresserad? Fram tills dessa goodiebags finns i vårt utbud, hör av dig till oss för beställning och frågor!

Varför välja Profilskaparen?
• Högsta kvalitet och leveranssäkerhet
• Oslagbart utbud av profilprodukter
• Den senaste tekniken
• Egen fabrik och produktion

Varmt välkommen att besöka oss för att få veta mera om vår produktion och vad vi kan åstadkomma.