EXKLUSIVA BÄRKASSAR OCH PÅSAR

Kassar/Påsar är väldigt bra budskapsbärare och ger första intrycket av produkten.
Vi erbjuder bärkassar i en mängd olika utföranden i papper, plast eller bomull. På de exklusivare kassarna kan man lägga till en foliering eller andra effekter, möjligheterna näst intill oändliga. Bärkassar, kassar, påsar, papperspåsar, papperskassar, tygkassar, tygpåsar, plastpåsar, goodiebagspåsar, namnen är många för nästan samma produkter. Oavsett vad du kallar den så kan vi hjälpa dig med att ta fram och producera den med din egen design/layout, med tryck och eller foliering. Klicka på en bild i karusellen eller på vald länk nedan för att läsa mer.

VÅRA BÄRKASSE PRODUKTER

Exklusiva bärkassar, påsar, kassar

Exklusiva bärkassar görs i allt ifrån 170g bestruket artpaper till 400g strukturerat designpapper. Konstruktionsmöjligheterna är i det närmaste oändliga

papperskasse med tryck, egen logo

Papperskassar / påsar. Detta är en mer standardiserad produkt och tillverkas helt och hållet maskinellt

Bomullskassar, påsar, tygpåsar

Tygpåsar, bomullskassar är en hållbar och miljöriktig påse som kan varieras på flera sätt.


GOODIEBAGSPÅSAR OCH PÅSAR TILL FLASKOR

Vi gör fler produkter än vad vi visar här, något som inom kort kommer synas mer på vår hemsida är olika påsar till flaskor och flera olika varianter på goodiebagspåsar som också visar ökad efterfrågan. Dessa produkter förhöjer värdet på innehållet på samma sätt som en förpackning kan göra och är samtidigt ett bra sätt att få ihop flera produkter i ett hanterbart format och som också gör att innehållet blir lätt att byta ut.

 

Varmt välkommen att besöka oss för att få veta mera om vår produktion och vad vi kan åstadkomma.