BÄRKASSAR OCH PÅSAR

Med en exklusiv bärkasse/påse kombineras nytta med nöje – kunder använder gärna dessa flitigt och det skapar en exklusiv upplevelse som dröjer sig kvar även nästa gång kassen används. En suverän budbärare som förmedlar ditt varumärke på ett effektivt sätt.

Bärkassar med eget tryck och logotyp

Kassar/påsar ger det första intrycket av produkten. Vi erbjuder bärkassar i en mängd olika utföranden, såsom i papper, plast eller bomull. På de exklusivare kassarna kan man lägga till en foliering eller andra effekter och möjligheterna är näst intill oändliga. Bärkassar, kassar, påsar, papperspåsar, papperskassar, tygkassar, tygpåsar, plastpåsar och goodiebagpåsar – namnen är många för nästan samma produkter. Oavsett vad du kallar den så kan vi hjälpa dig med att ta fram och producera den med din egen design/layout, med tryck och/eller foliering. Klicka på en bild i karusellen eller på vald länk nedan för att läsa mer. Med exklusiva bärkassar och påsar, så sprids och stärks ditt budskap.

VÅRA BÄRKASSE-PRODUKTER

Exklusiva bärkassar, påsar, kassar
Exklusiva bärkassar görs i allt ifrån 170g bestruket artpaper till 400g strukturerat designpapper. Konstruktionsmöjligheterna är i det närmaste oändliga
papperskasse med tryck, egen logo
Papperskassar / påsar. Detta är en mer standardiserad produkt och tillverkas helt och hållet maskinellt
Bomullskassar, påsar, tygpåsar
Tygpåsar, bomullskassar är en hållbar och miljöriktig påse som kan varieras på flera sätt.

GOODIEBAGSPÅSAR OCH PÅSAR TILL FLASKOR

Vi gör fler produkter än vad vi visar här, något som inom kort kommer synas mer på vår hemsida är olika påsar till flaskor och flera olika varianter på goodiebagpåsar, som också visar ökad efterfrågan. Dessa produkter förhöjer värdet på innehållet på samma sätt som en förpackning kan göra och är samtidigt ett bra sätt att få ihop flera produkter i ett hanterbart format och som också gör att innehållet blir lätt att byta ut.

Varmt välkommen att besöka oss för att få veta mera om vår produktion och vad vi kan åstadkomma.