TILLVERKNING OCH TRYCK AV BÖCKER OCH NOTEBOOKS

VÄLJ SJÄLV BOKENS FORMAT, BINDTEKNIK, MATERIAL OCH TRYCKTEKNIK

Vi tillverkar böcker i alla tänkbara utföranden och format, med mängder av olika bindtekniker, material och trycktekniker. Materialet på det bundna omslaget kan vara exempelvis vara ett laminerat ark, designpapper, väv, vinylpapper, konstläder eller äkta läder. Ska omslaget inte kläs kan du använda råpapp, frostad plast eller ett tjockare 300gr papper som omslag.

Inbindnings exempel är limbindning, trådbindning, klammer häftning, mittsöm, rak söm eller japanbindning. När man trycker omslag och inlaga i en bok kan de flesta trycktekniker användas, exempelvis screentryck, folieprägling, blindprägling, etiketter eller påsydda detaljer. Detaljer som märkband, kapitälband, fickor och snoddar är självklart också något vi hjälper dig med.

Här finns inga standardlösningar, varje bok skräddarsys helt efter kundens behov. Alternativen är i det närmaste oändliga, både vad det gäller format och sätt att hänga in inlagan. Tillverkningen sker helt beroende på vilken produkt som ska göras. Ofta kan vi kombinera maskinell och manuella moment beroende på upplaga och leveranstid. Uppskatta ett pris? 

SKRÄDDARSYDDA BÖCKER OCH NOTEBOOKS

Notebooks, Anteckningsbok, Anteckningsböcker

Notebooks är en utmärkt produkt att ha som giweaway eller på kontoret.

Böcker, books, inbundna böcker

Mera Böcker som Profilskaparen tillverkar kan du se exempel på här.


VAD KOSTAR DET ATT GÖRA EN NOTEBOOK?

Här kan ni snabbt få en översiktsbild på vad det ungefär kostar att ta fram en vacker skräddarsydd bok till just ditt företag. Ta mig till prisformuläret. 

Du kan givetvis addera ännu fler variabler än vad som finns i detta formulär i länken ovan. Eftersom vi kan utforma er notebook precis så som ni vill ha den är det svårt att ha med exakt alla variabler, i formuläret har vi bara tagit med de vanligaste. För att få en helt korrekt prisbild på er produkt eller om ni vill ha fler alternativ än vad som visas, bör ni kontakta en av våra kompetenta projektledare som hjälper och guidar er rätt! Använd gärna formuläret som en startpunkt för ert projekt!

 

Varmt välkommen att besöka oss för att få veta mera om vår produktion och vad vi kan åstadkomma.