TILLVERKNING OCH TRYCK AV BÖCKER OCH NOTEBOOKS/ANTECKNINGSBÖCKER

VÄLJ SJÄLV BOKENS FORMAT, BINDTEKNIK, MATERIAL OCH TRYCKTEKNIK

Önskar du en skräddarsydd bok, notebook/anteckningsbok, som är anpassat helt enligt dina önskemål och behov? Vi tillverkar böcker i alla tänkbara utföranden och format med mängder av olika bindtekniker, material och trycktekniker. Materialet på det bundna omslaget kan exempelvis vara ett laminerat ark, designpapper, väv, vinylpapper, konstläder eller äkta läder. Ska omslaget inte kläs kan du använda råpapp, frostad plast eller ett tjockare 300gr papper som omslag. Inbindningsexempel är limbindning, trådbindning, klammerhäftning, mittsöm, rak söm eller japanbindning.

BÖCKER, ANTECKNINGSBLOCK MED SKRÄDDARSYDDA TRYCKTA OMSLAG

När man trycker omslag och inlaga i en bok eller ett anteckningsblock kan de flesta trycktekniker användas, exempelvis screentryck, folieprägling, blindprägling, etiketter eller påsydda detaljer. Detaljer som märkband, kapitälband, fickor och snoddar är självklart också något vi hjälper dig med. Alternativen är i det närmaste oändliga, både vad det gäller format och sätt att hänga in inlagan. Tillverkningen sker helt beroende på vilken produkt som ska göras. Ofta kan vi kombinera maskinell och manuella moment beroende på upplaga och leveranstid. Uppskatta ett pris på böcker, notebooks/anteckningsblock?

SKRÄDDARSYDDA BÖCKER OCH NOTEBOOKS

Notebooks, Anteckningsbok, Anteckningsböcker

Notebooks är en utmärkt produkt att ha som giweaway eller på kontoret.

Böcker, books, inbundna böcker

Mera Böcker som Profilskaparen tillverkar kan du se exempel på här.


VAD KOSTAR DET ATT GÖRA EN NOTEBOOK/ANTECKNINGSBLOCK?

Här kan du snabbt få en översiktsbild på vad det ungefär kostar att ta fram en vacker skräddarsydd bok eller anteckningsblock till just ditt företag. Ta mig till prisformuläret.
Du kan givetvis addera ännu fler variabler än vad som finns i detta formulär. Eftersom vi kan utforma er notebook/anteckningsblock precis så som ni vill ha den, så är det svårt att ha med exakt alla variabler, därför har vi bara tagit med de vanligaste alternativen i formuläret. För att få en helt korrekt prisbild på din produkt eller om ni vill ha fler alternativ än vad som visas, bör du kontakta en av våra kompetenta projektledare som hjälper och guidar er rätt. Använd gärna formuläret som en startpunkt för ert projekt!