Tillverkning i egen fabrik

Den senaste produktionstekniken

Hantverk, erfarenhet & kvalitet

Kontakta oss redan idag: 08-447 30 00

Förpackning med egen design

 

 

Skapa din egen personliga förpackningslösning med en unik förpackningsdesign! Vi på Profilskaparen har lång erfarenhet av att ta fram koncept, agera bollplank och förstås hjälpa er med att designa egna förpackningar i enlighet med era kommunikationsmål. Vi hjälper er helt enkelt att hitta en snygg och välfungerande förpackningsdesign till just era produkter!

Box in binder AIK

Designa egna förpackningar

Vi hjälper er att förverkliga er förpackningsdesign med unika tryck och utformningar! Ingen förpackning är den andra lik, och detta gäller förstås också inom varje enskild kategori av förpackningsdesign: ingen råpappförpackning eller klädd tub är den andra lik – helt enkelt för att möjligheterna vad gäller design, färgval, tryck och material är nästintill oändliga!

Ta en titt bland våra exempel

Förpackningar med er egna design

Få inspiration

Vi lyfter er förpackningsdesign – från idé till färdig produkt 

Vi på Profilskaparen kan hjälpa er med allt från att agera bollplank kring idéer och visioner, till att ta fram väloptimerade designförslag. En kreativt och personligt utformad förpackningsdesign kan göra hela skillnaden mellan god varumärkeskännedom och ett varumärke som faktiskt genererar de resultat du är ute efter.   

 

 

Vi på Profilskaparen hjälper er med alla steg på vägen – från start till mål: 

  • Konstruktion och design – Använd dig gärna av oss och vår kompetens redan i ett tidigt skede – då kan vi tillsammans sy ihop dina idéer om design med en passande konstruktion.
  • Tillverkning – Vi sköter all vår tillverkning av förpackningar i egen fabrik, vilket ger dig och din förpackningsdesign extra stor flexibilitet i tillverkningsprocessen.
  • Lager och distribution – Oavsett om dina förpackningar är tänkta att distribueras i stor skala eller i mindre, kan vi erbjuda en skräddarsydd logistiklösning inklusive både packning, plockning, montering och distribution.

Vårt erbjudande

One. Stop. Shop.

Vad ska du paketera
och förmedla?

Tillsammans med er diskuterar vi ideér och utifrån det tar vi fram en produkt som förmedlar den känsla ni eftersträvar.

Material och
storlek på upplaga

Vilket material passar just er produkt och i hur stor upplaga har ni tänkt att trycka produkten?

Så här kommer
din produkt att se ut

Med hjälp av 3D-visualisering, fysiska prov och 2D-mallar, ser vi till att ni kan känna er lugna med resultatet.

Tillverkning och leverans
från egen fabrik

Produktionen sker i vår egen fabrik i Skogås. Låt inte kvalitén vänta! Påbörja ditt nästa projekt med Profilskaparen redan idag.