FÖRPACKNINGAR OCH SKRÄDDARSYDDA FÖRPACKNINGSLÖSNINGAR

Profilskaparen har en mängd olika förpackningslösningar. En tilltalande kombination av form, tryck och material förstärker budskapet. Oavsett om förpackningen ska vara enkel eller exklusiv, hård eller mjuk, så har vi flera alternativ. Förpackningar kan tillverkas i exempelvis 1-2 mm pärmpapp med överdrag, miniwell, papp, plast eller aluminium. Klicka dig vidare till den variant du är ute efter så kan du läsa mer om just den produkten. Klicka på en bild i karusellerna eller gå in på länk nedan för att se mer och läsa om de olika produkterna.

VÅRA FÖRPACKNINGSPRODUKTER

Klädd Förpackning

Klädda förpackningar består av en kärna av papp som kläs med ett överdrag.

Vik förpackning

Vik Förpackningar tillverkas i kartong av ytvikter mellan 250-900gr.

Förpackningar av råpapp

Förpackningar av Råpapp tillverkas oftast av ren genomfärgad papp.


Aluminium förpackningar

Aluminium förpackningar. Materialet heter HyLite och består av en kärna i polypropylen med natureloxerad aluminium på båda sidorna.

Slide förpackningar

Slide förpackningar  är ett exempel på innovativa lösningar av kortförpackningar.

Tuber - runda förpckningar

Tuber är den runda förpackningen som sticker ut.


Vi gör allt från enklare till exklusiva förpackningar, oavsett om det gäller lådor med lock, askar, boxar, kartonger, tuber eller slideförpackningar så är det viktigt att komma ihåg att emballaget oftast är den första kontakten kunden får med produkten eller kampanjen. Både det taktila och visuella kan samspela och förstärka kommunikationen. Lägg till er egen logotyp och motiv genom att foliera eller med tryck ark. Möjligheterna är många och det är mycket att tänka på, kontakta oss idag så hjälper vi er!

Bara fantasin sätter stopp för er förpackningsdesign, varje förpackning hos oss är unik!

Varmt välkommen att besöka oss för att få veta mera om vår produktion och vad vi kan åstadkomma.