VI SKRÄDDARSYR DINA FÖRPACKNINGAR

Våra skräddarsydda förpackningar och kartonger med tryck är ett hantverk, utförda med stor omsorg och precision. De anpassas alltid efter ert företags visuella identitet, vilket stärker varumärket på ett effektivt sätt. Det är detaljerna som avgör om en förpackning till en viss produkt känns genuin eller inte, vilket vi alltid tar i beaktning under tillverkningsprocessen.

INNOVATIVA FÖRPACKNINGSLÖSNINGAR

Vi är stolta över att kunna erbjuda kundanpassade förpackningar med ert unika tryck och logotyp; allt för att du ska få en förpackning som motsvarar dina visioner. Profilskaparen verkställer dina önskemål – ingen förpackning, box eller vikförpackning är för udda eller avancerad för oss att framställa!

Oavsett om du önskar:

  • askar
  • kartonger
  • boxar eller
  • förpackningar med eget tryck/logotyp, så kan vi leverera det till dig.

Välkommen att klicka dig vidare här nedanför för att läsa mer om alla olika varianter av förpackningar vi erbjuder – klädda förpackningar, exklusiva slide-förpackningar eller genuina förpackningar av råpapp – här finns något för alla typer av produkter!

VÅRA FÖRPACKNINGAR

Klädd Förpackning
Klädda förpackningar består av en kärna av papp som kläs med ett överdrag. Välj mellan klädd förpackning i exempelvis vinylpapper, väv med sammetskänsla eller kanske skinn? Förpackningen tillverkas både maskinellt och manuellt beroende på önskade kvantiteter, och alltid skräddarsydda efter era önskemål.
Vik förpackning
Vikförpackningar har stora fördelar i det att de kan transporteras platta, och sedan vid behov vikas upp till en stilren förpackning! tillverkas i kartong av ytvikter mellan 250-900gr. Kartongen i vikförpackningen kan sammanfogas med väv eller strukturpapper och kombineras med en mängd olika trycktekniker för att uppnå rätt känsla.
Förpackningar av råpapp
Förpackningar av råpapp för ett rustikt och naturnära intryck på din förpackning! En råpappsförpackning är oftast tillverkad av ren genomfärgad papp, och är alltså inte klädd på utsidan. Tryckteknikerna som är vanligast till dessa förpackningar är exempelvis folieprägling eller blindprägling för att förstärka det taktila, men möjligheterna är förstås oändliga.

Aluminium förpackningar
Aluminiumförpackningar skapar ett modernt och stilrent intryck för dina produkter. Förpackningar i aluminum är både lätta, och extra hållbara, vilket är idealiskt för lite mer ömtåliga produkter.  Överdragsmaterialet till aluminiumförpackningarna heter HyLite och består av en kärna i polypropylen med natureloxerad aluminium på båda sidorna.
Slide förpackningar
Slide-förpackningar innebär ett unikt överraskningsmoment – både taktilt och visuellt – för dina produkter, i och med att det händer något när man drar ut förpackningens låda. Både färdiga mallar och egendesignade konstruktioner finns att använda sig av till denna typ av förpackning, och de flesta trycktekniker går att använda.
Tuber - runda förpckningar
Klädda tuber är den runda förpackningen som sticker ut! Att använda sig av en klädd tub som förpackning ger ett exklusivt och nyskapande intryck, och utgör ett stabil som skydd för dina produkter. Insidan av tuben kan vara både klädd eller med naken kärna av papp. De flesta trycktekniker kan användas.

EN BRA FÖRPACKNING FÖRSTÄRKER DIN KOMMUNIKATION

Vi är en förpackningsleverantör som tillverkar allt från enkelt rustika till exklusiva förpackningar och kartonger. Att välja rätt typ av emballage för din produkt är förstås viktigt av många anledningar, men inte minst för att etablera rätt visuell kundkontakt redan från start. Samspelet mellan det visuella och taktila i förpackningen förstärker här kommunikationen och känslan inför din produkt, på ett väldigt tydligt sätt. Lägg till er egen logotyp och motiv genom att foliera eller med tryck ark. Möjligheterna är nästintill oändliga, välkommen att kontakta oss redan idag,

Varje förpackning vi tillverkar är unik – bara fantasin sätter stopp för er förpackningsdesign!