VI SKRÄDDARSYR DINA FÖRPACKNINGAR

Våra skräddarsydda förpackningar är ett hantverk, utförda med stor precision. De anpassas efter företagets visuella identitet, vilket stärker varumärket på ett effektivt sätt. Det är detaljerna som avgör om en förpackning känns genuin eller inte, vilket vi alltid tar i beaktning under tillverkningsprocessen.

INNOVATIVA FÖRPACKNINGSLÖSNINGAR

Vi är stolta över att kunna erbjuda kundanpassade förpackningar; allt för att du ska få en förpackning som motsvarar dina visioner. Profilskaparen verkställer dina önskningar och det finns inga gränser på hur personliga och unika förpackningar vi kan hjälpa dig med. Oavsett om du önskar askar, kartonger eller förpackningar med eget tryck/logotyp, så kan vi leverera det till dig. Du kan enkelt klicka dig vidare till den variant du är ute efter, för att läsa mer om en specifik produkt.

VÅRA FÖRPACKNINGSPRODUKTER

Klädd Förpackning
Klädda förpackningar består av en kärna av papp som kläs med ett överdrag.
Vik förpackning
Vikförpackningar tillverkas i kartong av ytvikter mellan 250-900gr.
Förpackningar av råpapp
Förpackningar av råpapp tillverkas oftast av ren genomfärgad papp.

Aluminium förpackningar
Aluminiumförpackningar Materialet heter HyLite och består av en kärna i polypropylen med natureloxerad aluminium på båda sidorna.
Slide förpackningar
Slide-förpackningar  är ett exempel på innovativa lösningar av kortförpackningar.
Tuber - runda förpckningar
Klädda tuberär den runda förpackningen som sticker ut.

Vi är en förpackningsleverantör som tillverkar allt från enkla till exklusiva förpackningar och kartonger. Oavsett vilken förpackning det gäller, så är det viktigt att komma ihåg att emballaget oftast är den första kontakten kunden får med produkten eller kampanjen. Både det taktila och visuella samspelar och förstärker kommunikationen. Lägg till er egen logotyp och motiv genom att foliera eller med tryck ark. MMöjligheterna är många och det är mycket att tänka på, kontakta oss idag så hjälper vi er!

Bara fantasin sätter stopp för er förpackningsdesign, varje förpackning hos oss är unik!

Varmt välkommen att besöka oss för att få veta mera om vår produktion och vad vi kan åstadkomma.