Tillverkning i egen fabrik

Den senaste produktionstekniken

Hantverk, erfarenhet & kvalitet

Kontakta oss redan idag: 08-447 30 00

Unika
lösningar för era produkter

Vi på Profilskaparen hjälper er att skapa personliga förpackningslösningar som passar just era produkter. Oavsett om ni har behov av ett bollplank eller hjälp att ta fram koncept, kan vi hjälpa er med att designa era förpackningslösningar i samklang med era kommunikationsmål. Genom oss blir det med andra ord enkelt att hitta snygga och välfungerande förpackningslösningar till just era produkter!

Hitta inspiration till era förpackningslösningar! 

Bläddra bland våra exempel på unika förpackningslösningar vi tagit fram för andra kunder. Varje förpackningsdesign är helt unik, i så väl utformning som tryck och design. Värt att minnas är att ingen förpackningslösning är den andra lik, vilket förstås även gäller inom varje respektive typ och kategori av förpackning: alla vikförpackningar eller råpappförpackningar är unika – eftersom möjligheterna när det kommer till färgval, design, material och tryck helt enkelt är nästintill oändliga!

Inspiration

Förpackningslösningar
som stärker ert varumärke

Se fler förpackningar vi gjort

Vi tar era förpackningslösningar från vision till färdig produkt

Vi hjälper er gärna med allt från att bolla visioner och idéuppslag, till att utveckla färdiga konstruktioner och förpackningslösningar. En unik och kreativt utformad förpackningslösning kan utgöra den betydande skillnaden mellan ok varumärkeskännedom – och ett brand som på riktigt genererar resultaten som du strävar efter.

Ta gärna kontakt med oss på Profilskaparen, vi tar fram skräddarsydda förpackningslösningar anpassade till just era behov!

På Profilskaparen hjälper vi dig med allt från att bolla idéer till färdiga logistiklösningar: 

  • Design och konstruktion
    – Det smidigaste för dig som kund är att utnyttja vår expertis i ett så tidigt skede som möjligt. På det sättet kan vi redan från början sy ihop dina visioner med smarta praktiska och tekniska lösningar. 
  • Tillverkning  – På Profilskaparen tillverkar vi alla våra förpackningslösningar och andra produkter i vår egen fabrik, vilket innebär en stor möjlighet till flexibilitet för dig som kund, genom hela tillverkningsprocessen.
  • Distribution och lager
    Efter att design- och tillverkningsprocesserna börjar bli fulländade, är det många av våra kunder som väljer att låta oss på Profilskaparen lagerhålla och även distribuera förpackningslösningarna. En sådan logistiklösning kan innebära både exempelvis plockning, packning, distribution och montering.