Tillverkning i egen fabrik

Den senaste produktionstekniken

Hantverk, erfarenhet & kvalitet

Kontakta oss redan idag: 08-447 30 00

Manasi7

Miljömedveten kosmetikaförpackning i japanskt papper

Förpackningslösning för begränsade upplagor av det svenska exklusiva kosmetiska varumärket Manasi7.

Offertförfrågan
Miljömedveten kosmetikaförpackning i japanskt papper Miljömedveten förpackning i japanskt papper Miljömedveten kosmetikaförpackning i japanskt papper Miljövänlig förpackning - tillverkning till företag förpackningslösningar för profilering och reklam Miljövänlig förpackning - tillverkning till företag Förpackningar med unika detaljer Förpackning med folieprägling Produktförpackning för smink

Manasi7 bygger på miljöfilosofi och naturliga ingredienser. Olof Lindquist och Susanne Manasi Persson, som representerar det svenska kosmetikmärket, svär vid detaljerna. Det finns bara små serier för dem. Därför döljer varje paket hundratals timmars designarbete och sökandet efter produktionsteknologi som uppfyller kraven från ekologi och bearbetning.

Enligt vår mening passar ett japanskt papper bäst för Manasi7-kosmetika. Dess känsliga textur av traditionellt Washi-papper och färger inspirerade av en traditionell japansk by och landskap och passar perfekt in i varumärkets helhetskoncept. Omslaget är naturligtvis handbelagt. Vi betonade logotypen med en stark prägling med en distinkt svart folie. Präglingen sker  i lådans färdiga lock. Lätthet läggs till förpackningen med en tunn etikett tryckt på papper med försiktigt rundade hörn.

Manasi7 kosmetiklådor är ett perfekt exempel på våra traditionella produktionsmetoder, som betonar den progressiva designen och bilden av ett krävande modernt varumärke. Vi tillverkar alla förpackningar för världsmarknaden i vår tjeckiska verkstad.

Fler exempel

Idéer och inspiration för ditt företag eller organisation

Vi skickar några gånger per år ut ett mail med exempel på profillösningar som vi producerat. Vi hoppas nyhetsbrevet ska fungera som idégivare och inspiration för din verksamhet.

Anmäl dig till utskicken