Tillverkning i egen fabrik

Den senaste produktionstekniken

Hantverk, erfarenhet & kvalitet

Kontakta oss redan idag: 08-447 30 00

Nividas

Ask & Lock med skuminrede för glasögon

Glasögonmärket NIVIDAS älskar detaljer. Därför kräver det också en detaljerad förpackning.

Offertförfrågan
Förpackningsdesign Ask & lock med skuminrede med egen design och tryck Ask & lock med skuminrede Ask & lock med skuminrede - profilprodukter Ask & lock med skuminrede med egen design och tryck Presentask & lock med skuminrede med egen design

När du bygger ett varumärke som du litar på och offrar personlig komfort och säkerhet utan att tänka med beprövade mönster som kopieras runt om i världen, har du riktigt stora krav på dina leverantörer. Det unga varumärket NIVIDAS från Stockholm grundades av sina entusiastiska entusiaster först 2014, men tack vare sin envisa efterlevnad av de minsta detaljerna fick det genast ett namn. De vill ha allt under kontroll – från design av glasögon, genom deras produktion till försäljning. Produktionsprocessen för varje bit tar upp till fyra månader och NIVIDAS är stolta över det. Förpackningen måste därför motsvara kraven och kvaliteten hos hela varumärket – premiummaterial, unika detaljer och maximal produktionskvalitet.

Vi gjorde lådan för NIVIDAS-glasögon för hand, i en upplaga på bara 200 stycken. Lådan är strukturellt baserad på en beprövad men exakt passande kombination av ett belagt fodral med lock och skuminredning. Täckmaterialet är slitstarkt papper i Paris Blue. Den gyllene präglingen av företagslogotypen i 3D placerades på locket på lådan, vi löste också den medföljande texten av produkten genom prägling, men den här gången inifrån lådan.

I interiören, där förutom själva glasögonen det också fanns presentartiklar applicerade vi delarna med hjälp av exakt formade utskärningar av svart skum. Det väsentliga inslaget i den slutliga effekten var en minimalistisk karta över London i insidan av interiören. Konturen av de utskurna formerna måste återigen mätas mycket exakt – den var specifikt 0,5 mm större än hålen i skummets nedre lager.Vid serietillverkning av liknande lösningar resulterar inläggningen av innehållet vanligtvis i en liten deformation av kartongen, vilket dock förstör den unika uppfattningen om premiumproduktens kvalitet.

Fler exempel

Idéer och inspiration för ditt företag eller organisation

Vi skickar några gånger per år ut ett mail med exempel på profillösningar som vi producerat. Vi hoppas nyhetsbrevet ska fungera som idégivare och inspiration för din verksamhet.

Anmäl dig till utskicken