Tillverkning i egen fabrik

Den senaste produktionstekniken

Hantverk, erfarenhet & kvalitet

Kontakta oss redan idag: 08-447 30 00

Kungsleden

Helhetslösning i naturfärgad kartong – The Rotterdam district

Viklåda med rondellåsning i naturmaterial. Innehåller flera kassetter med trycksaker som kartbilder, broschyrer.

Offertförfrågan
the rotterdam district - Profilprodukter i kartong med eget tryck och design Förpackning i kartong med eget tryck och design the rotterdam district profilprodukter och trycksaker med egen design till företag Förpackning i kartong med eget tryck och design

Den svenska utvecklaren Kungsleden AB står bakom kontorsprojektet Rotterdam-distriktet i Värtahamnen-distriktet i Stockholm.

Hans vision är ett attraktivt utrymme, som med sina kvaliteter kommer att göra arbetstiden för alla användare trevligare samt mer berikade och samtidigt möta de ekologiska kraven på hållbarhet. För presentationen av projektet valde vi medvetet en traditionell uppsättning kartong, sydda broschyrer och tryckta kartor. Det arkitektoniska konceptet betonades således av naturlig Kraft-kartong med  svart stansning och klassiska bokbindningsdetaljer. Dokumenten för projektet skyddades av plattor med nitade rundor och lindtråd, broschyren avslöjade den klassiska metoden att sy en bindning i ryggraden. Kartor över enskilda utrymmen infördes i limmade fickor med en unik utskärning för brädöppningar.

Fler exempel

Idéer och inspiration för ditt företag eller organisation

Vi skickar några gånger per år ut ett mail med exempel på profillösningar som vi producerat. Vi hoppas nyhetsbrevet ska fungera som idégivare och inspiration för din verksamhet.

Anmäl dig till utskicken