Tillverkning i egen fabrik Den senaste produktionstekniken Hantverk, erfarenhet & kvalitet Kontakta oss redan idag: 08-447 30 00

O'Learys

Menyplatta i trä med svart mekanism och deboss

O’Learys är en franchisekedja av sportbarer som grundades 1988 i Göteborg. Med 130 restauranger över hela världen är det idag ett av de största företagen i sin kategori. Stämningen i barerna är spontan och känslomässig. Vi valde därför hållbara material och tekniker för menyn. En fanerad platta med fint rundade hörn och en oljad yta som bas i vilken en hållbar logotyp präglades när den var varm, med en svart ringmekanism. På grund av hur snabbt vår menylösning visade sig vara framgångsrik, skapades ett tusentals produktionsprojekt för hela världen. Detta var en lite annorlunda beställning för oss då vi är specialiserade på klassiska pappersbaserade lösningar, men det traditionella bokbindningshantverket lyckades och till kundens tillfredsställelse.

Offertförfrågan
Menyplatta i trä Menyplatta i trä

Fler exempel

Idéer och inspiration för ditt företag eller organisation

Vi skickar några gånger per år ut ett mail med exempel på profillösningar som vi producerat. Vi hoppas nyhetsbrevet ska fungera som idégivare och inspiration för din verksamhet.

Anmäl dig till utskicken