Tillverkning i egen fabrik

Den senaste produktionstekniken

Hantverk, erfarenhet & kvalitet

Kontakta oss redan idag: 08-447 30 00

Profilskaparen

Slidepack olika versioner

Slideförpackningar är ett litet event i sig och har ett överraskande öppningsmoment där man inte vet vad man kan förvänta sig. Dessutom ger slideförpackingen ett unikt och genomtänkt intryck.

Offertförfrågan
Profilskaparen exempel på förpackning Profilskaparen exempel på förpackning Profilskaparen exempel på förpackning Profilskaparen exempel på presentask Profilskaparen exempel på förpackning Tillverkare av skräddarsydda förpackningar Förpackningar med eget tryck Profilprodukter med eget tryck Reklambox med eget tryck Reklamask med eget tryck Reklambox med eget tryck Förpackning kort med eget tryck Ask med eget tryck, text och design

Färdiga mallar eller förpackning efter din fantasi

Om du inte vet vad du vill ha för utförande, finns det här ett stort urval av färdiga mallar och konstruktioner du kan placera din layout på.

Slideförpackningar tillverkas både maskinellt och manuellt, beroende på volym, utförande och önskan om leveranstid. De flesta trycktekniker kan användas när man trycker på denna typ av förpackning.

Fördelar med slideförpackningar

  • Ett överraskningsmoment för mottagaren
  • De flesta trycktekniker kan användas
  • Förpackning med hantverkskänsla

Varför välja profilskaparen?

Vårat utbud är mycket brett och vi kombinerar modernt tänkande med ett gediget hantverk av riktigt hög kvalitet. I vår egen fabrik producerar vi dina förpackningsdrömmar, från liten upplaga till ett obegränsat antal.

Vi använder oss av en mängd olika trycktekniker, folieringar, präglingar och stansningar. Likaså kan vi erbjuda en mängd olika material, så som konstläder, väv, infärgat papper, råpapp, laminerat 4-färgstryck… Säg vad du önskar för utförande, så löser vi det!

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om våra slideförpackningar, vi kan svara på det mesta.

Fler exempel

Idéer och inspiration för ditt företag eller organisation

Vi skickar några gånger per år ut ett mail med exempel på profillösningar som vi producerat. Vi hoppas nyhetsbrevet ska fungera som idégivare och inspiration för din verksamhet.

Anmäl dig till utskicken