Tillverkning i egen fabrik

Den senaste produktionstekniken

Hantverk, erfarenhet & kvalitet

Kontakta oss redan idag: 08-447 30 00

Mäklarmaterial

Stort utbud av produkter för mäklare

Profilskaparen har under många år jobbat med mäklare i hela Sverige och har även tagit fram produkter som idag har blivit standard i fastighetsbranschen. Vi är ett företag som är välkända i branschen och har en mycket gedigen kunskap om alla produkter vi jobbar med.

Inspiration

Se våra referenser
för inspiration

Referensobjekt mäklare

Profilskaparen

Sveriges ledande tillverkare av premiumförpackningar

Marknadsföringsmaterial för fastighetsbyråer

På Profilskaparen har vi tagit fram designlösningar och marknadsföringsmaterial till bland annat fastighetsbyråer och mäklare sedan 1982. Vi har lång erfarenhet av att lyfta kreativa idéer och gestalta budskap anpassade till specifika målgrupper, stora eller små.

Förpackningar och pärmar med unik känsla

Bland våra produkter anpassade till fastighetsbyråer och andra yrkesverksamma inom bostadsbranschen, finner du allt från kontraktsboxar, bopärmar och klädda mappar med olika design och funktion. I produktionen av vårt marknadsföringsmaterial är vi alltid väldigt måna om att vara flexibla inför era önskemål och visioner, och ser till att injustera detaljerna på exakt det sätt som ditt budskap kräver.

Presentationsprodukter till många olika målgrupper

Oavsett hur fokuset på er fastighetsbyrå ser ut – just nu eller i framtiden – så ser vi till att ni får produkter som speglar rätt målgrupp och kommunicerar just det ni vill förmedla. 

  • Om fokus ligger på lite mer exklusiva objekt eller fastigheter, så justerar vi konstruktionen tillsammans med tryckteknik och materialval, så att resultatet förmedlar just detta värde.
  • Vi kan även hjälpa till att anpassa konstruktion, tryckteknik och materialval till större produktionsvolymer riktade till en bredare målgrupp.
  • Om ni behöver marknadsföra ett unikt och mer specifikt objekt, hjälper vi er att gestalta en riktad kommunikation mot en målgrupp med mer specifika krav.

Vi lyfter ditt budskap

Marknadsföring och logistiklösningar för fastighetsbyråer

Vi skräddarsyr alltid vårt marknadsföringsmaterial anpassat för fastighetsbyråer och fastighetsbranschen så att det talar till den målgrupp ni vill nå ut till. Ju tidigare vi kan komma in i produktionsprocessen, desto större utrymme för att bolla idéer och ta fram exakt rätt lösning inom rimlig tid! Utöver målgruppsanpassat marknadsföringsmaterial erbjuder vi också lager- och logistiklösningar för era färdiga produkter. Det kan innebära t.ex en delleverans till ett eller flera kontor, och en delleverans till vårt lager, där vi tillsammans kan sätta upp en portal för avrop till önskade destinationer.