Tillverkning i egen fabrik

Den senaste produktionstekniken

Hantverk, erfarenhet & kvalitet

Kontakta oss redan idag: 08-447 30 00

Mäklarmaterial

Produkter för mäklare

Profilskaparen har lång erfarenhet av att jobba med material för mäklare. Vi har genom åren tagit fram flera produkter som idag klassas som standardlösningar. Vi har gedigen kunskap om våra produkter och är ett välkänt namn i branschen.

Inspiration

Se våra referenser
för inspiration

Referensobjekt mäklare

Profilskaparen

Sveriges ledande tillverkare av premiumförpackningar

Marknadsmaterial för alla typer av mäklarbyråer

Profilskaparen har tagit fram designlösningar och marknadsföringsmaterial till mäklare sedan 1982. Vi har lång erfarenhet av att omvandla kreativa idéer till fysiska produkter och att förmedla rätt känsla för alla typer av målgrupper.

Vår kundbas består både av stora landsomfattande organisationer och mindre, lokala och exklusiva kontor.

Genom åren har vi format vår produktion och logistik för att möta önskemål från både stora och små företag. Vi är flexibla i vårt arbetssätt och arbetar alltid för att möta kunden. Vi hjälper både enskilda mäklare med nystartade byråer och marknadschefer med lång erfarenhet av inköp och grafiska produktioner.

Kan själv? Eller så gör vi jobbet åt dig.

Hos oss kan du utforma ditt varumärke precis så mycket, eller lite, du själv vill. Om du vill skapa något helt unikt hjälper vi dig med nya konstruktioner, trycktekniska lösningar och materialval.

Men om du hellre vill slippa tänka på färgkoder och vektoriserade logotyper så gör vi det åt dig.

Vi presenterar förslag på lösningar som vi tror kan passa dig och din budget och som stämmer överens med ditt grafiska manér. Vi kan våra produkter, vet hur vi ska gå till väga och hur du får mest för pengarna.

Låt oss göra jobbet så du kan koncentrera dig på det du gör bäst. Vi ser till att ditt varumärke presenteras på ett kvalitetssäkert sätt.

Vi löser förvaringen – Logistik som passar alla bobutiker

Att större volymer ger lägre styckepris är en logisk kalkyl som de flesta kan förstå. Men att förvara hundratals pärmar och bärkassar i en liten bobutik kan vara en utmaning. Därför har vi löst det åt dig!

Vi erbjuder alla våra kunder möjlighet att förvara sitt material hos oss tills dess att du behöver det. När produktionen är klar förvaras den i vårt lager och du ringer eller mailar när du vill ha påfyllning. På så vis kan vi producera större volymer och erbjuda dig lägre priser. Inom Stockholm levereras dina produkter samma dag med bud och ute i landet på ett par dagar.