SKRÄDDARSYDDA MAPPAR

Är du ute efter skräddarsydda mappar som kommunicerar ditt varumärke och budskap på rätt sätt? En mapp har nästintill oändliga användningsområden, från klassisk samlingspärm till att agera omslag till din portfolio, eller som informationsmaterial till vernissagen. 

Vi producerar mappar i en mängd olika material och utformningar, exempelvis pappersmappar i vit eller färgad kartong och plastmappar i frostad pp-plast.

Personligt utformade mappar med unik design

Det finns en mängd olika möjligheter att utforma mappar i unika material- och designkombinationer, långt mer än enbart de klassiska pappers- eller plastmapparna. 

Designförslag till personliga mappar: 

– Klä en pappersmapp i kartong, med exempelvis bokbinderimaterial som väv, strukturpapper och läderimitationer.

– Addera foliering, blindprägling, laminering och UV-lackering på din klädda papersmapp. 

– Även vanliga trycktekniker som offset eller screentryck, kan lyfta dina mappars design ytterligare. 

Mapparna går att variera på många olika sätt – prata med oss om du behöver inspiration och kanske lite nya idéer på vad och hur du kan göra för att maximera din produkt och få den att sticka ut!

MAPPAR MED LOGOTYP ELLER VALFRITT TRYCK

Klädda mappar, mapp med eget motiv, annorlunda mapp, material

Klädda mappar utgår alltid från en kärna av papp – dvs en pappersmapp – i varierande tjocklekar mellan 0,5 mm upp till 3 mm. Utsidan och insidan kläs sedan med ett överdragsmaterial, så som tyg, strukturpapper eller dyl.

Kartong mappar, med eget tryck, flera mallar

Pappersmappar tillverkas av kartong i varierande ytvikter, från 170g upp till 900g. Det går även bra att sammanfoga flera olika lager av kartong för att uppnå önskad tjocklek..

Plast mappar, PVC, PP, transparent mapp, plast

Plastmappar tillverkas av kartong i varierande ytvikter, från 170g upp till 900g. Det går även bra att sammanfoga flera olika lager av kartong för att uppnå önskad tjocklek.


Endast fantasin sätter gränserna!

Du kan göra en mapp av de flesta material – det kommer nya innovativa lösningar hela tiden. Varför inte göra en mapp i trä eller aluminium? Sätt inga begränsningar i ditt skapande – vi hjälper dig nå dit du vill. 

Profilskaparen har många färdiga mallar som du kan utgår ifrån för att göra din mapp, eller om du vill använda en helt egen idé/design så hjälper vi dig självklart med både utformning och produktion.

Har du frågor om hur du bäst kan skapa dina unika pärmar?

Vill du fråga om råd ang materialval?

Välkommen att kontakta oss på Profilskaparen!