SKRÄDDARSYDDA MAPPAR

Vi producerar mappar i en mängd olika material och utformningar, exempelvis vit eller färgad kartong, frostad pp-plast. Du kan även klä en kartong med exempelvis bokbinderimaterial som väv, strukturpapper och läderimitationer. Lägg foliering, blindprägling, laminering och UV-lackering eller vanliga trycktekniker som offset eller screentryck för att höja din produkt ytterligare. Du kan variera din mapp på många olika sätt, prata med oss om du behöver inspiration och kanske lite nya tankesätt på vad och hur du kan göra för att maximera din produkt och få den att sticka ut. Vi gör allt från de enklaste dokumenthållarna till mer avancerade produkter som kombinerar många olika tryckmetoder och flätar samman olika tillvägagångssätt.

MAPPAR MED LOGOTYP ELLER VALFRITT TRYCK

Klädda mappar, mapp med eget motiv, annorlunda mapp, material

Klädda mappar utgår alltid från en kärna av papp, i varierande tjocklekar oftast mellan 0,5 mm upp till 3 mm. Utsidan och insidan kläs sedan med ett överdragsmaterial.

Kartong mappar, med eget tryck, flera mallar

Kartongmappar tillverkas av kartong, i varierande ytvikter, från 170g upp till 900g. Det går även att sammanfoga flera olika lager av kartong för att uppnå önskad tjocklek.

Plast mappar, PVC, PP, transparent mapp, plast

Plastmappar görs av genomfärgad eller transparent PP eller PVC plast. En hållbar mapp för många ändamål.


YTTERLIGARE MAPPAR OCH MALLAR

Du kan göra en mapp av de flesta material, det kommer nya innovativa lösningar hela tiden. Varför inte göra en mapp i trä eller aluminium? sätt inga begränsningar i ditt skapande! Vi hjälper dig nå dit du vill. Profilskaparen har många färdiga mallar du kan använda för att göra din mapp, eller om du har en helt egen idé/design du vill använda så hjälper vi er med både utformning och produktion.

 

Varmt välkommen att besöka oss för att få veta mera om vår produktion och vad vi kan åstadkomma.