Tillverkning i egen fabrik

Den senaste produktionstekniken

Hantverk, erfarenhet & kvalitet

Kontakta oss redan idag: 08-447 30 00

Marknadsföringsmaterial

Vi på Profilskaparen erbjuder inte bara ett mycket stort urval av högkvalitativa marknadsföringsmaterial för att lyfta ert varumärke – vi tillhandahåller dessutom vägledning och stöttning med att visualisera era koncept! 

Är ni ute efter en typ av produktförpackningar, pärmar, bärkassar, folders eller andra typer av marknadsföringsmaterial? Här hittar du både teknisk och kreativ expertis för att visualisera och ta fram en perfekt lösning för just er marknadsföring! 

Rio Sundbyberg profilprodukter

Marknadsföringsmaterial för era behov – hämta inspiration! 

Hämta inspiration bland våra exempel på lösningar för marknadsföringsmaterial! Möjligheterna är nästintill oändliga vad gäller utformning, design, och kombinationer av materialval och produkter. Vi erbjuder till exempel: 

  • Förpackningar – allt från kartonger med tryck till klädda tuber och slideförpackningar.
  • Böcker och notebooks – en stilren notebook med vävd pärm eller tryckt logotyp känns både samtida och praktiskt som marknadsföringsmaterial.
  • Bärkassar  – ett smart sätt att tydligt fronta sitt varumärke. 

Inspiration

Marknadsföringsmaterial som lyfter ert varumärke

Få mer inspiration

Vi på Profilskaparen hjälper dig att skapa kreativt marknadsföringsmaterial

Vi på Profilskaparen hjälper dig att skapa kreativt marknadsföringsmaterial som tydligt särskiljer din kommunikation från dina konkurrenters. En stor fördel för dig som kund hos oss är att du får möjlighet att ha tillgång till ett bollplank redan tidigt i din marknadsföringsprocess, och att vi sedan tillsammans för en tydlig dialog och skapar en bra balans mellan vision och praktik i utformningen av ditt marknadsföringsmaterial, allt för att din marknadsföring ska ge så bra resultat som möjligt!

Välkommen att kontakta oss på Profilskaparen så berättar vi mer!

Kontakta oss