MENYER

En restaurangmeny är det första som gästen ser och det är viktigt att den återspeglar restaurangens idéer och känslor och inte minst det som serveras till gästen. En meny kan egentligen se ut precis hur som helst. Vi har genom åren tillverkat många unika lösningar åt väldigt många restauranger. Hur restaurangen tänkt sig att jobba med menyn är hela tiden i centrum för oss. Den känsla som man vill att gästen ska få är en viktig del i hur menyn utformas.

Valen på material när en meny ska tillverkas är oändliga liksom konstruktionerna på hur menyn ska fungera. Vanligen kläs menyns utsida och insida med ett överdragsmaterial i form av tryckt ark med eller utan laminat, designpapper, väv, vinylpapper, konstläder eller äkta läder. Viktigt att tänka på är i vilken miljö menyn ska finnas och vad menyn kan utsättas för. Vilket material man väljer beror dels på vilken tryckteknik man vill använda sig av för att få fram den maximala känslan och tänkta budskapet bäst.

TILLVERKA MENY TILL RESTAURANG

Menyer, egen meny, restaurang meny, beställ meny

Restaurang Menyer görs i allt ifrån 170g bestruket artpaper till 400g strukturerat designpapper. Konstruktionsmöjligheterna är i det närmaste oändliga


SKRÄDDARSYDDA EGNA MENYER

Vad ska du tänka på när du ska trycka en meny? När man trycker restaurangmenyer kan de flesta trycktekniker användas, såsom screentryck, folieprägling, blindprägling, etiketter eller påsydda detaljer. Det finns inga standardlösningar, varje produkt skräddarsys helt efter kundens behov. Alternativen är i det närmaste oändliga, både vad det gäller format, sätt att hänga in själva menybladen och detaljer. Ofta kan vi kombinera de maskinella och manuella momenten beroende på utformning, upplaga och vilken den önskade leveranstiden är.