Tillverkning i egen fabrik

Den senaste produktionstekniken

Hantverk, erfarenhet & kvalitet

Kontakta oss redan idag: 08-447 30 00

Offertmappar

Offertmappar

Presentera dina offerter på rätt sätt! Det är viktigt att profilera sig rätt – vi vet vikten av att kommunicera på rätt nivå, även i det som inte sägs i ord. 

Kartongmapp

Vi på Profilskaparen tar fram era unika offertmappar – designen är helt och hållet upp till er. Idealiskt för företaget så väl som för dig inom mäklarbranschen. Vi kan tillverka offertmappar med tryck i A4 eller andra format, med täckskena, stilrent lädertrådlås, magnetlås eller andra attribut. Offertmapparna tillverkas i kartong eller plast, eller en kombination. Enbart fantasin sätter gränser!

Inspiration

Offertmappar för ett enhetligt varumärke

När man låter varumärkets visuella identitet följa med hela vägen i sin kommunikation – det är då man på riktigt får en känsla av varumärket och det som kommuniceras. Ett enhetligt intryck gör ett ordentligt avtryck. På Profilskaparen är vi
väldigt medvetna om att varumärket bör genomsyra hela verksamheten, och detta bär vi med oss när vi tar fram produkter som offertmappar, till er.

Unika offertmappar med tryck – egen produktion

På Profilskaparen tar vi fram offertmappar som vi genom olika tryck, format och tjocklek samt rätt design – kan ge en mängd olika uttryck. Vi tillverkar alla våra produkter inhouse här i Sverige, vilket ger stor flexibilitet genom hela produktionen. Vi utvecklar alltid offertmapparnas design – från skiss till färdig produkt – i tätt samarbete med er som kund. Möjligheterna är nästintill oändliga!

Vårt erbjudande

One. Stop. Shop.

Vad ska du paketera
och förmedla?

Tillsammans med er diskuterar vi ideér och utifrån det tar vi fram en produkt som förmedlar den känsla ni eftersträvar.

Material och
storlek på upplaga

Vilket material passar just er produkt och i hur stor upplaga har ni tänkt att trycka produkten?

Så här kommer
din produkt att se ut

Med hjälp av 3D-visualisering, fysiska prov och 2D-mallar, ser vi till att ni kan känna er lugna med resultatet.

Tillverkning och leverans
från egen fabrik

Produktionen sker i vår egen fabrik i Skogås. Låt inte kvalitén vänta! Påbörja ditt nästa projekt med Profilskaparen redan idag.