Tillverkning i egen fabrik

Den senaste produktionstekniken

Hantverk, erfarenhet & kvalitet

Kontakta oss redan idag: 08-447 30 00

Om oss

Vi får ditt varumärke att synas.

Profilskaparen erbjuder specialistkunskap och erfarenhet av produkter som stärker varumärken till slutkunder, byråer, tryckerier samt återförsäljare.

Vi tillverkar förpackningar, pärmar, mappar och register  i vår egen fabrik i Skogås. Vi använder oss av den senaste tekniken och ställer höga krav på kvalitet och leveranssäkerhet. Grundtanken är en one stop shop – ett samlat grepp från en leverantör. Detta gör vi genom engagerade, kreativa och kunniga medarbetare inom såväl produktion som projektledning. Vi ser att efterfrågan på produkter som särskiljer och kommunicerar ökar i betydelse.

Egen fabrik

Tillverkning och distribution
från egen fabrik

Vi kan våra maskiner och vet vad som är möjligt att åstadkomma och kan därför garantera kreativitet, kvalitet och leveranssäkerhet.

Vi arbetar kontinuerligt med att uppdatera och utveckla vår produktion, avseende effektivitet och produktlösningar.

Vår fabrik

Affärsidé & historik

Hantverk,
erfarenhet och
kvalitet

Vi erbjuder specialistkompetens och en unik kunskap inom hantverk, för att profilera ditt varumärke gentemot slutkunder, tryckerier, byråer och återförsäljare.

Läs mer

Medarbetare

En erfaren, kreativ och kunnig personalstyrka

Våra ledord är kvalitet, närhet och hög servicegrad.

Du är alltid välkommen att kontakta någon av våra medarbetare – vi erbjuder hög kompetens både inom projektledning, produktion och varumärkesstrategi. Vi som arbetar på Profilskaparen har lång erfarenhet, och sist men inte minst: ett brinnande intresse för tryckeri som kreativt hantverk!

Våra medarbetare

Kontakta oss
redan idag!

Offertförfrågan