HELHETSLÖSNINGAR OCH SPECIALPRODUKTER

Profilskaparen producerar och tar fram så mycket mer än vad vi har tid att visa på hemsidan. Vi tillverkar våra egna produkter och har därmed full koll på hela produktionskedjan – allt för att skräddarsy lösningar som motsvarar just dina förväntningar. Varje detalj är noga utfört med gediget hantverk. Genom lång erfarenhet och gedigen kunskap skapar vi unika produkter anpassat efter just ditt varumärke.

När du anlitar oss, så får du alltid den bästa servicen och en egen kontaktperson. Tack vare våra kompletta lösningar, så slipper du kontakta flera olika distributörer – Profilskaparen producerar och levererar lösningarna för dig. Nedan hittar du exempel på helhetslösningar och på produkter som vi har tagit fram, men kanske inte producerat helt och hållet själva.

HELHETSLÖSNING FÖR ERA TRYCKSAKER OCH LÄDERPRODUKTER MED TRYCK. mm

Helhetslösning, Bärkasse, Mapp, Bok

Helhetslösningar. Flera av våra återkommande kunder, stora som små, anförtror sig till oss när det gäller samordningen av hela produktionsutbudet.

Specialpärm, Pärm, Kollektionspärm

Specialprodukter. Söker du en produkt som ännu inte finns? En skräddarsydd produktion där analys, materialprovning och kanske provtillverkning krävs, exempelvis askar eller boxar, stansning av figurer, kapslar eller tuber, allt anpassat efter dina behov..

Läderprodukt, läder, mapp

Läderprodukter. Vi arbetar med äkta skinn, konstläder och material med liknande egenskaper. Trycket präglas eller screentrycks på materialet. Detaljer som fickor, pennhållare, hängare eller magnetlås monteras, innan produkten sys ihop med en hållbar söm.


Trycksaker, Exklusiva trycksaker, effekthöjare

Exklusiva trycksaker. Vi ger trycksaken ett ökat värde genom bland annat effekthöjare som garanterat ger högre genomslagskraft jämfört med en vanlig trycksak, detta är en stor fördel när du vill få ditt budskap att synas lite extra.

Inreden, skuminrede, lösningar

Inreden.  Vi tillverkar innovativa lösningar av inredningar som ska passa den förpackningslösning ni har valt till er produkt.

Tryckteknik, effekter, foliering, prägling, folie

Tryck & Effekter. Det finns ett stort urval av trycktekniker och effekter som vi använder vid tryck på produkter. Det finns även exempel på applikationer som gör produkten mer komplett och kommunicerar just ditt budskap.


SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR

Vi hjälper dig med fler lösningar, som exempelvis sortiment-analys, materialsynkning, produktion, hantering, lagring och distribution. Vi är flexibla i vad vi kan erbjuda och har flera metoder samt även underleverantörer som vi kan använda för att kunna tillmötesgå dina önskemål, kontakta oss idag, så hjälper vi er!