PÄRMAR EFTER ERA ÖNSKEMÅL

Önskar du en unikt skräddarsydd pärm där just ditt budskap kommuniceras? Då harProfilskaparen pärmen för dig. Med stor hantverksskicklighet tillverkas pärmarna helt enligt dina önskemål, där vi erbjuder alla tänkbara utföranden. De kan tillverkas i valfritt format och kan bland annat kläs i materialen väv, papper eller ett seglaminerat papper. Oavsett om du önskar en klädd pärm, laminerad pärm, råpappspärm, aluminiumpärm, plastpärm eller gaffelpärm – Profilskaparen fixar pärmen till dig.

Gaffelpärmar med tryck och logotyp

Eftersom pärmen kläs med överdragsmaterial kan du lätt anpassa utseendet med ett tryck som lyfter fram ert budskap eller endast trycka er logotyp. När man trycker gaffelpärmar kan de flesta trycktekniker användas, det kan handla om offsettryck, screentryck, folieprägling, blindprägling, etiketter eller påsydda detaljer. Tillverkningen sker både maskinellt och manuellt beroende på volym, utförande och leveranstid.

EGNA, SKRÄDDARSYDDA PÄRMAR

Klädda Pärmar, Pärm klädd med material
Klädda pärmar består av en kärna av papp som kläs med överdragsmaterial, exempelvis: väv, konstläder, designpapper…

Pärm med tryck
Laminerade pärmar med tryck består av en kärna av papp som sedan kläs med ett tryckt och laminerat överdrag.

Pärmar av råpapp
Pärmar av Råpapp tillverkas alltid av ren genomfärgad papp. Kan med fördel folieras eller screentryckas


Aluminium pärmar, Aluminium Pärm
Aluminium pärmar. Materialet heter HyLite och består av en kärna i polypropylen med natureloxerad aluminium på båda sidorna.

Plast pärm, plastpärmarPlast pärmen  är en tåligare pärm som är lätt att rengöra och även kan göras delvis transparent.

Gaffelpärmar, gaffelpärm, pärmen som tål tuffa tagGaffel pärmen är en mycket tålig pärm som rymmer mer och är gjord för att vara lätt att bläddra i.


Erfaren tillverkare av pärmar

Vi har lång erfarenhet av att tillverka/designa/förädla olika typer av föpackningslösningar i alla dess slag och är säkra på att vi kan hjälpa er med den typ av pärm ni vill ha, möjligheterna är många och det är mycket att tänka på, kontakta oss idag så hjälper vi er!

Varmt välkommen att besöka oss för att få veta mera om vår produktion och vad vi kan åstadkomma.