Pärmar tillverkade efter era önskemål

Önskar du en unikt skräddarsydd pärm där just ditt budskap kommuniceras? Då har Profilskaparen pärmen för dig.
Det finns ett oräkneligt antal situationer där en gaffelpärm eller en pärm med tryck är den smidigaste lösningen både pga sin praktiska samlande funktion men också för det som pärmen kan kommunicera ut.

När du beställer dina unika pärmar från oss på Profilskaparen får du:

• Pärmar som tillverkas med stor hantverksskicklighet, och helt enligt dina önskemål.
• De kan tillverkas i valfritt format och kan bland annat kläs i materialen väv, papper eller ett seglaminerat papper.
• Oavsett om du önskar en gaffelpärm, klädd pärm, laminerad pärm, exklusiv pärm med tryck, eller kanske en aluminiumpärm med er logotyp på – så fixar vi på Profilskaparen exakt rätt pärm till dig och det du vill kommunicera.

Gaffelpärmar med tryck och logotyp

Eftersom pärmen kläs med överdragsmaterial kan du lätt anpassa utseendet med ett tryck som lyfter fram ert budskap eller endast trycka er logotyp på pärmen. När man trycker gaffelpärmar kan de flesta trycktekniker användas, det kan handla om offsettryck, screentryck, folieprägling, blindprägling, etiketter eller påsydda detaljer. Tillverkningen sker både maskinellt och manuellt beroende på volym av antal beställda pärmar, utförande och leveranstid.

EGNA, SKRÄDDARSYDDA PÄRMAR

Klädda Pärmar, Pärm klädd med material
Klädda pärmar består av en kärna av papp som kläs med överdragsmaterial, exempelvis: väv, konstläder, designpapper, m.m. Möjligheterna är många!

Pärm med tryck
Laminerade pärmar med tryck består av en kärna av papp som sedan kläs med ett tryckt och laminerat överdrag.

Pärmar av råpapp
Pärmar av Råpapp tillverkas alltid av ren genomfärgad papp. Kan med fördel folieras eller screentryckas för extra dekorativa effekter.


Aluminium pärmar, Aluminium Pärm
Aluminium pärmar. består av en kärna i polypropylen med natureloxerad aluminium på båda sidorna. Materialet kallas HyLite . Pärm med exklusiv känsla!

Plast pärm, plastpärmarPlast pärmen är en tålig variant av pärm som är lätt att rengöra och mycket slitagetålig. Utsidan kan även tillverkas delvis transparent.

Gaffelpärmar, gaffelpärm, pärmen som tål tuffa tagGaffel pärmen är en mycket tålig pärm som rymmer mer, och är gjord för att vara lätt att bläddra i. Gaffelpärmar från Profilskaparen är en uppdaterad klassiker!


Erfaren tillverkare av pärmar

På Profilskaparen har vi lång erfarenhet av att tillverka, designa och förädla olika typer av pärmar och förpackningslösningar i alla dess slag. Vi är säkra på att vi kan hjälpa er med den typ av pärm ni vill ha!
Möjligheterna är många både vad gäller form, design och funktion på din pärm – hör gärna av er och beskriv era idéer och visioner så hjälper vi er vidare till er perfekta pärm!

Varmt välkommen att besöka oss för att få veta mera om vår produktion och vad vi kan åstadkomma.