REGISTER

Sortera, organisera och strukturera dina papper med hjälp av ett pärmregister! Vi på Profilskaparen skräddarsyr utformningen av registerbladen efter hur just dina behov och önskemål ser ut. Med eget tryck på ditt register får du en personlig produkt, lämplig specifikt till dina lösningar.

Personligt utformade pärmregister

Att hålla ordning med personlig stil är inte att underskatta! Beställ register till din portfolio eller varför inte till bokföringen? Genom specialutformade register till kontoret kan du dessutom matcha er grafiska profil på ett stilfullt sätt. 

Vi på Profilskaparen erbjuder pärmregister för alla behov och önskemål:

PlastregisterFlikregister i plast är i det närmaste outslitliga och finns i en mängd olika utföranden. 

Pappersregister i kartong – har samma möjligheter till variation som en vanlig trycksak. Pappersregister matchar fint till exempelvis en pärm i kartong, och skapar en genuin känsla.

EGNA, SKRÄDDARSYDDA PÄRMREGISTER

plastregister, register av plast, plast flikar

PLASTREGISTER Flikregister i plast är i det närmaste outslitliga och finns i en mängd olika utföranden.

kartongregister, kartongflikar, avdelare

KARTONGREGISTER har samma möjligheter till variation som en vanlig trycksak.


Specialutformade flikregister med eget tryck

Flikregister är oumbärliga när det är viktigt att snabbt hitta rätt i sin samlingspärm. Vi tillverkar skräddarsydda flikregister i en mängd olika material och varianter av flikstansningar. Flikarna kan tryckas i offset, digitalt, screentryckas eller foliepräglas, och för att öka hållbarheten kan de också lamineras eller lackeras. Flikregister i plast är mycket slitstarka och håller länge. Vi tillverkar skräddarsydda register i olika plastkvalitéer och med olika typer av flikar.

Ta hjälp av oss på Profilskaparen för att skapa ditt perfekta register!

Oavsett om du bara vill beställa pärmregister, flikregister eller vill ha en mer komplett lösning med både pärmar och egna register, så hjälper vi dig! 

Tips: Kom ihåg att den bästa kommunikationsplatsen på ditt pärmregisters blad (och även flik) är baksidan – framsidan av registerbladet syns inte när inlagan sitter i. 

Tveka inte att ta kontakt med oss på Profilskaparen.
– vi tar fram ett perfekt register till det som just du vill kommunicera!