Tillverkning i egen fabrik

Den senaste produktionstekniken

Hantverk, erfarenhet & kvalitet

Kontakta oss redan idag: 08-447 30 00

Konstruktion & design

Konstruktion & design av din förpackning.

Behöver du hjälp med konstruktion och design av din förpackningslösning? Självklart kan vi på Profilskaparen hjälpa dig genom hela processen!

Oavsett om ni behöver trycka upp menyer, bärkassar eller andra trycksaker – eller om du vill bolla idéer vad gäller förpackningsdesign – så får du stora fördelar av att använda oss som en resurs i ett tidigt skede i processen.

Konstruktionsprocess med många möjligheter

Vi kan identifiera eventuella problem och hitta lösningar tidigt i projektet. Ju färre ändringar som behövs göras senare, desto lägre produktionskostnader och mindre risk för förseningar.

Välkommen att ta kontakt med oss på Profilskaparen så berättar vi mer!

Från idé till budskap och färdig produkt

Av erfarenhet vet vi att det är en stor fördel om vi får vara delaktiga redan tidigt i designfasen. Vi hjälper till att sy ihop dina idéer om design och det budskap som ska förmedlas, med rätt konstruktion på er produkt.

Med gemensamma krafter och rätt resurser kan vi utveckla den optimala konstruktionslösningen redan från början. Vi erbjuder även 3D visualiserande korrektur för att ni så tidigt som möjligt ska få en uppfattning om hur slutprodukten kommer att se ut.

Inspiration

Se våra referenser
för inspiration

Referensobjekt