Tillverkning i egen fabrik

Den senaste produktionstekniken

Hantverk, erfarenhet & kvalitet

Kontakta oss redan idag: 08-447 30 00

Tillverkning

Tillverkning i egen fabrik.

Vi på Profilskaparen sköter all vår tillverkning i egen fabrik. Vi har därför unika möjligheter att vara flexibla, och tillgodose era behov av specifik produktdesign.

Vi erbjuder allt från idé, konstruktion, design, projektledning, produktion, lager och distribution. Med vår kontroll över hela produktionsprocessen kan vi tillgodose de mycket höga krav på tillgänglighet, service och flexibilitet som denna typ av produktion ställer. Just tryggheten och effektiviteten är något som många av våra uppdragsgivare uppskattar

Vår unika leveransförmåga har gett oss en marknadsledande ställning hos kunder med mycket högt ställda krav. Den positionen behåller vi genom att löpande utveckla nya tjänster anpassade till kundernas behov.

Vad kan vi göra för dig?

Du är varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vår organisation, och vilka möjligheter som finns för just ert varumärkesarbete!

Skräddarsydd organisation i ständig utveckling

Vi har genom åren arbetat fram en väl fungerande tillverkningsprocess, både avseende maskinpark och systemstöd, men inte minst tack vare vår erfarna personal. Organisationen är skräddarsydd och har lång erfarenhet av olika trycktekniker för framställningen av förpackningslösningar och förpackningsdesign, bokproduktion, pärmar och register, menyer, skyltar och många andra trycksaker.